Gästinlägg av Ellen

Nu blir det gästinlägg av mig igen! Förra veckan var jag in till butiken och plockade på mig mina favoriter som finns i butiken just nu. Satte ihop allt till två outfits och här kommer den första.

Byxorna kommer från rutandcircle. Väldigt bekväma och hur fina som helst till sommaren. Passar hur bra som helst till vardags men också till finare tillställningar. Dem finner ni i butiken också. Den virkade tröjan kommer från soyaconcept och utan att alls överdriva tror jag att jag aldrig har provat en virkad tröja i såhär bra kvalité. Väldigt fin är den ju också. Har stylat ihop dessa två plagg mycket enkelt med en vit oversizad kavaj över det hela och ett par espadrillor på fötterna. Enkelt men snyggt!

Glöm inte heller att besöka min egna blogg: www.ellenemilia.blogspot.com. Annars så hörs vi snart igen här på wautsi bloggen. Ha det bra!