8 frågor med Ela

Ela2

 

Den här veckan får ni läsa lite om Pamela ” Ela”. Hon bloggar om nagelkonst, livet i sig själv med uppgångar och nedgångar. En väldigt ärlig blogg som många kan känna igen sig i. Ela har en otrolig känsla för stil och jag har alltid beundrat henne.

1. Var hittar du din inspiration? Eller vad inspireras du av?

Av starka modiga människor som vågar vara sig själva och gå sin egen väg. Av den omgivning jag befinner mig i. I naturen. I känslor. Andlighet. Och genom att vara stilla.

2. Du har ju en fantastisk känsla för stil. Berätta om din stil, hur skulle du beskriva den?

Oj Tack! Den där frågan har jag alltid tyckt att är svår. För min stil varierar. Jag har olika stilar beroende på dagar. Och i olika perioder. Min stil är det som känns rätt i hjärtat just då. Nu är det mest jeans och gråa eller svarta överdelar. Trist men bekvämt. Ja bekvämt måste det vara. Jag tycker om att miss matcha och mönstermixa. Innerst inne är jag ju en riktig hippie. Ja du märker. Jag kan inte sätta in den i ett fack. Den är vad den är.

3. Vilka är dina garderobsfavoriter?

Min läderjacka. Sökte i två år innan jag hittade den perfekta. Ska ha den tills jag dör. Den funkar med precis ALLT! Och min mönstrade paljettjacka. Min måndagsjacka. Den drar jag på mig de där måndagarna när det känns om mest motigt. En riktig stämningshöjare.

4. Du är ju väldigt duktig på att göra naglar, var hittar du nagelinspiration ?

Tack! Det här var ju en kul intervju. Full men komplimanger! Jag hittar den på internet. Det svämmar ju över med nagelkonst där. Och det är jag glad för. Jag simmar runt och suger i mig allt jag ser. Dessutom är jag med i en liten hemlig nagelgrupp. Tjejerna där ger mig massa inspiration.

ela

5. Har du alltid varit en kreativ person eller är det något som växt fram?

Jag tror att vi alla är kreativa personer. För mig har kreativiteten växt i takt med att jag mer och mer vågar vara mig själv. Att vilja vara alla till lags och leva enligt regler du själv inte satt upp hämmar kreativiteten. För mig går frihet och kreativitet hand i hand.

6. Läser du mycket bloggar? Några bra tips?

JA! http://hannaharnhog.com/ http://annehietanen.ratata.fi/blogg/ http://minnatannerfalk.com/ http://komtillbaka.blogspot.fi/ http://www.ceciliafolkesson.se/

7. Hur länge har du bloggat och vad upplever du som positivt/negativt med att blogga?

Länge. Säkert i tio år. Men väldigt sporadiskt. Det är först det här året som jag gjort det kontinuerligt året runt och känner att jag fått någonting ut av det.

Det positiva med att blogga är bloggläsarna. Gemenskapen och kärleken som jag har upplevt i bloggvärlden är fantastisk! Jag har fått massor med stöd genom min blogg. Sen är det ju oerhört tacksamt att få uttrycka mig precis som jag vill. Skriva om det som hjärtat brinner för eller brinner upp av. Ha privilegiet att någon läser mitt dravel. Och även kommenterar och inspirerar mig. Egentligen är det ju helt bissart. Åh. Jag är så välsignad!

Det negativa med bloggandet har jag ännu inte upplevt. Eller jo. Ibland när det blir en prestation istället för något roligt. Men det har ju ingenting egentligen med bloggen att göra. Utan mer att göra med hur min tolerans mot stress och prestation tar ut sin rätt.

8. Vad är det bästa/sämsta med att bo i en liten stad?

Nu kan jag bara prata för Jeppis.

Men bäst. Absolut att det är nära till allt. Livet är enklare. Lugnare. Vi andan. Hjälpsamheten. Sen har Jeppis ett speciellt driv. Folk är aktiva och orädda. Det är en liten men levande stad. Det gillar jag. Och så JARO förstås.

Sämst. Att det inte precis svämmar över av singelkillar i trettioårs åldern..

 

Tack Ela att du ville vara med i vår blogg! Läs Elas blogg här.

 • http://pamppo.blogspot.com/ Pamela

  Tack för att jag fick vara med! Puss på er alla!

  • http://idacederberg.wordpress.com/ Ida

   Tack för att du ville vara med! Puss o kram

 • annehietanen.ratata.fi

  Och tack för att min blogg länkades till. Blev jätteglad!

  • http://idacederberg.wordpress.com/ Ida

   Kul att vi kunde göra dig glad =) ha en fin dag Anne!