5 stylingtips

Tänkte ge några stylingtips / garderrobstips då man känner att allt i garderoben är fel eller inte passar.

1. Passform

Satsa på tröjor / t-shirt / skjorta med en passform som passar DIN kroppsform. Med en t-shirt / tröja / skjorta som man trivs i kan man rädda sig ur många ” dåliga kläddagar”. Går att kombinera oändligt både till finare tillfällen och vardag.

perfect-basics-zara_51f657e5ddf2b35bac580fcf

 

2. Accessoarer

Accessoarer är perfekt då man vill ha något nytt men inte vill köpa något nytt. Sätt ett halsband / armband / bälte till ett basplagg och det får en helt annan känsla. Med accessoarer kan man göra så mycket skillnad på en outfit. Dessutom kan man hitta snygga accessoarer till en billig slant. vilket jag gillar.

P8210320

3. Skor

Med skor kan man välja om man vill vara festligare eller mer vardags t.ex klackar till ett par jeans blir genast festligare än med ett par sneakers. Satsa på ett par klassiska pumps som är bekväma, de kan man använda med det mesta. Dessutom får man leta efter snyggare skor än pumps, varje kvinna får super snygga ben i pumps.

pumps

 

5. Mönster

I varje garderob borde finnas en skjorta, byxa eller jacka med mönster. Mönster ger genast en intressant look och är perfekt att kombinera med favorit jeansen / t-shirten / tröjan eller skjortan.

P8200292

 

5. De perfekta jeansen

Detta är något jag alltid letar efter och har nu hittat dem från Cheap Monday. De perfekta jeansen! Har man ett par jeans som sitter bra så kan man använda dem till allt. För festligare tillfällen med en finare överdel / kavaj och ett par klackar till.

P8060139 - Kopia

 

Är det något ni funderar på eller vill veta mer om så fråga gärna!